Dr. Ravasz Ferenc Kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos
Dr. Ravasz Ferenc Kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos
Dr. Ravasz Ferenc Kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos

Dr. Ravasz Ferenc

Kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos

  • Rendelő:
    8060 Mór, Wekerle Sándor u. 6. (térkép)
    Rendelési idő: Hé-Ke-Csü: 15:00-18:00, Sze-Pé: 17:00-18:00 Szo-Va: Zárva
  • Telefon:
    06(30)723-98-37

Bemutatkozás

1986-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, Budapesten, majd 2010-ben kisállatgyógyász klinikus szakállatorvosi diplomát szereztem, így a kezdeti nagyállat egészségügyi tevékenységet fokozatosan kiegészítette a kisállatok gyógykezelése.

Jelenleg a rendelőben leginkább házi kedvencekkel, míg kiszállásokkor nagyállatokkal is foglalkozok.

0 év

tapasztalata

0 nap

rendelési idő

0

elvégzett kezelés

0

diplomaszerzés éve

Kiemelt állatorvosi szolgáltatások

Állatútlevél kiállítás
Sebészeti ellátások
Fogászati kezelések
Mikrochip beültetés
Szűrő vizsgálatok
Állatorvosi szaktanácsadás

Állat útlevél kiállítás

Háziállatunk külföldre történő utaztatásához elengedhetetlen egy állatútlevél beszerzése, melynek feltétele a mikrochip megléte és érvényes veszettség elleni oltás. Külföldre utazás előtt érdemes utánajárni a kisállatok beléptetésére vonatkozó jogszabályoknak, hiszen ezek országtól függően változhatnak..

tovább+

Sebészeti ellátások, műtétek

Az állatorvosi tevékenység fontos része az ortopédiai és traumatológiai sebészeti ellátás. A sebészet szabályai az orvoslásban és az állatorvoslásban szinte azonosak. Rendelői kezelésre nem kell időpontot kérni, azonban ajánlott 4 óra előtt vagy 5 óra után érkezni, mert a köztes időben műtéteket végezhetek.

tovább+

Fogászati kezelések

A jelenlegi tapasztalatok szerint a kutyák és macskák szájüregi megbetegedései a leggyakoribb állatorvosi problémák közé tartoznak napjainkban. A legelterjedtebb fogászati probléma a fogkőképződés és a fogínygyulladás. Kutyák és macskák fogászati problémáik megelőzése: ahhoz ,hogy a kisállatok fogai erősek és egészségesek legyenek, rendszeres odafigyelést és fogászati ellenőrzést kíván.

tovább+

Mikrochip beültetés

2013. január 1-től kötelezővé vált minden 4 hónaposnál idősebb kutya mikrochip általi egyedi megjelölése! A microchip beültetés lényege az állatok regisztrációja mely nem jár fájdalommal így, érzéstelenítés alkalmazása nem szükséges. Kutyák részére kötelező, de macskáknak is kifejezetten ajánljuk..

tovább+

Szűrővizsgálatok

Szűrővizsgálattal megelőzhető betegségek, évente, főként idősebb állatoknál mozgási, keringési és kiválasztó szervrendszerek, Emellett az ivartalanítás is jó pár évvel megnövelheti az élettartamot. Ultrahangos vizsgálat, Endoszkópos vizsgálat, diszplázia szűrés stb.

tovább+

Állatorvosi szaktanácsadás

A Gazdik szeretnének minél többet megtudni kedvenceikről, az állatbetegségekről, a tünetekről, a gyógykezelési lehetőségekről. Kérdése van a napi gondozással és tartással kapcsolatosan? Esetleg betegségeket tapasztal kis kedvencénél? Szeretne többet tudni a betegségek megjelenéséről és azok kezelési módjáról?

tovább+

Hasznos Információk

Mindhármunk – kedvenc, gazdi, állatorvos – érdeke az egészség megőrzése és fenntartása.

Orvosi szaktanácsadás

Orvosi szaktanácsadás

Dr. Ravasz Ferenc szívesen válaszol bármilyen kérdésre a kedvencével kapcsolatban.

TOVÁBB +
Szűrővizsgálatok

Szűrővizsgálatok

Szűrővizsgálattal megelőzhető betegségek, évente, főként idősebb állatoknál keringési és szervrendszerek.

TOVÁBB +
Tudnivalók gazdiknak

Tudnivalók Gazdiknak

A Gazdik szeretnének minél többet megtudni kedvenceikről, az állatbetegségekről, a tünetekről, a gyógykezelési lehetőségekről.

TOVÁBB +

Visszajelzések