Röntgen felvételek készítése és kiértékelése

A rendelőben azonnal hozzáférhető a röntgen felvételek elkészítése és kiértékelése.

Ezzel a vizsgálati módszerrel elsősorban a csontok és izületek kóros elváltozásait nézzük, a kutyák diszplázia vizsgálatát végezzük, de nélkülözhetetlen a daganatok diagnosztikájában is.

Kérdés esetén hívjon: 06(30)723-98-37

Mindhármunk érdeke az egészség megőrzése és fenntartása!

Kiemelt hangsúlyt helyezünk a betegségek megelőzésére már fiatal kortól kezdődően hogy, kedvencünknek minél hosszabb, és boldogabb élete legyen, így fontos az izületek védelme, a fogak rendszeres ápolása és a rendszeres féreghajtás, kullancs-bolha ellenes kezelések..

Részletek +
Hasznos információk, tudnivalók kisállat tulajdonosoknak

Hasznos információk, tudnivalók

kisállat tulajdonosoknak
Részletek +
Szülészeti kezelések
Sebészeti ellátások
Fogászati kezelések
Mikrochip beültetés
Szűrő vizsgálatok
Állatorvosi szaktanácsadás

Szülészeti kezelések

Szülészeti segítségnyújtás: a vemhesség, a születés és a kölyök nevelése nagyon fontos szakasz egy kisállat életében. Szülészeti segítségnyújtás és az ivarszervi megbetegedések állatorvosi kezelése. Rendelőnkben elérhetőek különféle kezelések az egészen egyszerű eljárásoktól a bonyolult..

tovább+

Sebészeti ellátások, műtétek

Az állatorvosi tevékenység fontos része az ortopédiai és traumatológiai sebészeti ellátás. A sebészet szabályai az orvoslásban és az állatorvoslásban szinte azonosak. Rendelői kezelésre nem kell időpontot kérni, azonban ajánlott 4 óra előtt vagy 5 óra után érkezni, mert a köztes időben műtéteket végezhetek.

tovább+

Fogászati kezelések

A jelenlegi tapasztalatok szerint a kutyák és macskák szájüregi megbetegedései a leggyakoribb állatorvosi problémák közé tartoznak napjainkban. A legelterjedtebb fogászati probléma a fogkőképződés és a fogínygyulladás. Kutyák és macskák fogászati problémáik megelőzése: ahhoz ,hogy a kisállatok fogai erősek és egészségesek legyenek, rendszeres odafigyelést és fogászati ellenőrzést kíván.

tovább+

Mikrochip beültetés

2013. január 1-től kötelezővé vált minden 4 hónaposnál idősebb kutya mikrochip általi egyedi megjelölése! A microchip beültetés lényege az állatok regisztrációja mely nem jár fájdalommal így, érzéstelenítés alkalmazása nem szükséges. Kutyák részére kötelező, de macskáknak is kifejezetten ajánljuk..

tovább+

Szűrővizsgálatok

Szűrővizsgálattal megelőzhető betegségek, évente, főként idősebb állatoknál mozgási, keringési és kiválasztó szervrendszerek, Emellett az ivartalanítás is jó pár évvel megnövelheti az élettartamot. Ultrahangos vizsgálat, Endoszkópos vizsgálat, diszplázia szűrés stb.

tovább+

Állatorvosi szaktanácsadás

A Gazdik szeretnének minél többet megtudni kedvenceikről, az állatbetegségekről, a tünetekről, a gyógykezelési lehetőségekről. Kérdése van a napi gondozással és tartással kapcsolatosan? Esetleg betegségeket tapasztal kis kedvencénél? Szeretne többet tudni a betegségek megjelenéséről és azok kezelési módjáról?

tovább+

Ultrahangos vizsgálatok

Hasi ultranahang és vemhesség diagnosztika. Napjainkban a modern diagnosztika egyik alapvető eljárása az ultrahangos vizsgálat, mely során fájdalommentesen és éber állapotban tudunk fontos információkat szerezni, diagnózist felállítani a hasűri szervek állapotáról, egyes kóros eltéréséről..